Energieffektive luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper er en af de absolut mest energieffektive og økonomiske varmekilder, du kan få i dag. Det gælder både ift. den private bolig, virksomheden eller fritids- og sommerhuset.

 

Økonomiske fordele

  • En luft til luft varmepumpe er hurtigt tjent hjem igen og du sparer på varmeregningen
  • Prisen på montage er lav, da denne type ikke skal tilsluttes vandforsyningen
  • Du kan få energitilskud, hvis visse betingelser er opfyldt

Kontakt os på ☎ 81 71 76 00 eller 📧 mail@fubutec.dk for et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Dyssegård og kører også ud til Lyngby, Søborg og Københavnsområdet.

Luft til Luft varmepumpe Fubutec

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er den mest solgte varmepumpe til private boliger, sommerhuse og mindre virksomheder. Den er blevet så populær at anskaffe pga. den er økonomisk at anskaffe og investeringsomkostningerne er minimale. Prisniveauet ligger som regel mellem 5.000,- og 15.000,- afhængig af model, funktioner og installationsmuligheder og installationstiden er kort, da det ikke skal tilsluttes det eksisterende vandsystem. Skal der ekstra rørtræk ud over en standard installation eller særlige forhold, kan installationen blive dyrere. Det kan vi hurtigt vurdere for dig, så du får en samlet pris på alt.

Dette gælder også hvis luft til luft varmepumpen bruges som supplement til en anden eksisterende opvarmningskilde, hvor som oftest stadig vil være store besparelser at indhente. De nyeste modeller har en levetid på helt op til 30 år.

Placering og funktion

Man kan installere en luft til luft varmepumpe alle steder, hvor der er behov for opvarmning eller nedkøling. Den kan bruges i helårsboliger, fritidshuse, annekser, værksteder, tilbygninger, lagerbygninger og i store og små virksomheder mm.

 

Varmepumper bruger køleteknologi og fungerer ved at udedelen optager energien fra luften og ved hjælp af fordampning af kølemiddel, som presses gennem en kompressor, hæver den dampens tryk og temperatur og sender det til en kondensator, der sidder i indedelen. Kondensatoren omsætter dampvarmen til luften, der recirkuleres inde i boligen.

Forklaring over en varmepumpes funktion
Placering af indedel

Indedel

Indedelen skal placeres et centralt sted i boligen, så varmen kan fordeles bedst muligt gennem åbne døre og rum.

Nogle modeller egner sig til at være tæt på gulvniveau og andre kan placeres tættere ved loft. Det er alt sammen noget vi kan rådgive dig om – og husk at det er uforpligtende at få rådgivning hos Fubutec A/S inden du beslutter dig.

Luft luft varmepumper i Dyssegård

Udedel

Varmepumpens udedel placeres gerne op ad ydervæggen på bygningen. Den er konstrueret som en kasse, der har en indbygget ventilator. Størrelsen vil afhænge af kapaciteten og model, men dem vi installerer for private, er omkring 50 og 100 cm i bredde og højde, men dette kan, igen, variere alt efter model og kapacitet.

Varmepumpeanlæg er lydsvage indenfor, udedelene støjer ikke meget mere end en standard opvaskemaskine under drift, dog plejer vi alligevel at undgå at foretage installationen nær et soveværelsevindue for at reducere de mulige gener, der måtte være.

Serviceaftale

Ved investering i en luft luft varmepumpe, er det lovpligtigt at få serviceret varmepumpen årligt. Det er også vigtigt fordi varmepumpen skal vedligeholdes for at køre mest optimalt og som foreskrevet. Du bør derfor tage det alvorligt at overholde din serviceaftale.

Fubutec A/S hjælper vi dig med en serviceaftale i sig selv eller i forbindelse med rådgivning og installation – kontakt os på ☎ 81 71 76 00 eller 📧 mail@fubutec.dk.

Kontakt os

Find os

Søborg Hovedgade 21 B
2870 Dyssegård

Kontakt os

📞 81 71 76 00
📧 mail@fubutec.dk