Varmepumper rådgivning, installation og service i Dyssegård, Lyngby, Søborg og Københavnsområdet

Går du med overvejelser om at investere i et nyt varmeanlæg til boligen, sommerhuset eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe. En varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning tilpasset dine behov – kontakt os på ☎ 81 71 76 00 eller 📧 mail@fubutec.dk. Vi har base i Dyssegård, men kører også i Lyngby, Søborg og Københavnsområdet.

Varmepumper er energieffektive og miljørigtige – hos Fubutec A/S får du altid et godt og uforpligtende tilbud på en varmepumpe med professionel montering.

Vi installerer varmepumper til private boliger, sommerhuse og virksomheder og har mange års erfaring med både rådgivning og autoriseret installation.

Varmepumpe Dyssegård

Hvorfor skal du vælge en varmepumpe?

Uanset om du vælger en luft til luft eller luft til vand varmepumpe, så er det en energieffektiv løsning, der udnytter naturens energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et olie-, pille- eller gasfyr.

 

Det kan betale sig at investere i en varmepumpe, for på kun få år er din investering hentet hjem. Besparelsen er afhængig af din nuværende varmekilde. Generelt er der mange fordele ved at få installeret en varmepumpe, hvad enten du får monteret den privat eller i din virksomhed.

Varmepumpe Lyngby

Vi er eksperter i rådgivning, installation og service af varmepumper. I Danmark kan vi til tider have et hårdt klima og det er derfor vigtig at varmepumpen kan opvarme i de hårdeste frost måneder.

Fordele ved varmepumper

 

døgndrift varmepumpe

Kan tages i brug døgnet rundt – hele året

opvarme-nedkøle

Opvarmer i frost og nedkøler i varme

Grøn energi Dyssegård

Grøn investering

Spar penge med varmepumpe Dyssegård

Besparelser ved reduceret forbrug

Typer af varmepumper

Herunder er et overblik over de to typer af varmepumper vi er eksperter i. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, kan du kontakte os på ☎ 81 71 76 00 eller 📧 mail@fubutec.dk.

Luft luft varmepumpe Dyssegård

Luft til luft varmepumpe

Denne type varmepumpe bliver brugt mest i sommerhuse, hvor opvarmningen foregår gennem el, fordi den er billig i drift. En luft til luft varmepumpe er velegnet til afgrænsede boligområder og bruges derfor ofte som en supplerende varmekilde til eksempelvis tilbygninger i helårshuse, ligesom luft til luft varmepumper kan være gode til forbrugeren, som ønsker at bruge varmepumpen til at nedkøle under hedebølger.

Luft til luft varmepumper optager energien fra udeluften og afsætter energien ved en højere temperatur inde i boligen. Luft til luft varmepumper leverer energien de bruger 3 til 5 gange igen.

Luft vand varmepumpe Dyssegård

Luft til vand varmepumpe

Denne type kan opvarme både bolig og brugsvand gennem det centrale varmesystem og er derfor god til både nybyggeri og energirenovering i boliger, hvor olie-, pille- eller gasfyr skal erstattes. Man får generelt set mest ud af varmepumpens effektivitet, hvis boligens isolering og centralvarme er tidssvarende.

Varmepumpens grundlæggende teknologi er sammenlignelig med en luft til luft varmepumpe, dog med den forskel at udedelen bruges til at opvarme vandet i centralvarmeanlægget i stedet for luften. De mest effektive luft til vand varmepumper på markedet i dag omsætter el til varme i forholdet helt op til 1:5.

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Inden du foretager dit valg af varmepumpe skal du tage stilling til kilowatt, SCOP-værdi og energiklasse – og om hvilken type det skal være, luft til luft eller luft til vand.

En luft til luft varmepumpe er billigere end en luft til vand og installationen er mere simpelt. Den udvinder energi fra luften via udedelen og fører den gennem indedelen. Stort set alle luft til luft varmepumper kan både køle og varme og kan anvendes hele året rundt. Derfor kaldes de også aircondition i daglig tale. Ofte anvendes luft til luft som en supplerende varmekilde til el eller fjernvarme.

En luft til vand varmepumpe producerer ikke luft, men varmt vand. Anlægget kobles på eksisterende radiatorer og/eller gulvvarme og kan samtidig også producere brugsvand til boliger.

Uanset hvilken type du vælger, er der penge at indhente. Og vi kan hjælpe dig med forståelse og afklaring ift. SCOP-værdier og energiklasser, så du får den bedste løsning af varmepumpe tilpasset dine behov, uanset om den skal bruges i sommerhuset, i boligen eller i virksomheden.

Vi hjælper dig

Det kan være svært at finde ud af, hvilken type varmepumpe, der passer bedst til dit behov og din situation. For at få et stort udbytte og en reducering af din varmeregning, er det vigtigt, at du vælger den rigtige varmepumpe. Derfor tilbyder vi autoriseret rådgivning, hvor en af vores rådgivere kommer forbi dig og giver et tilbud på den type varmepumpe, der passer til dit behov.

Vi står for rådgivning, installation og service af varmepumper. Har du nogen spørgsmål? Tag endelig kontakt til os på ☎ 81 71 76 00 eller 📧 mail@fubutec.dk – hos Fubutec A/S er du sikret professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Vi kører ud til både erhvervs- og privatkunder fra vores base i Dyssegård.

Kontakt os

Find os

Søborg Hovedgade 21 B
2870 Dyssegård

Kontakt os

📞 81 71 76 00
📧 mail@fubutec.dk