IBI: Intelligent bygningsinstallation

IBI: intelligent bygningsinstallation

IBI intelligent bygnings-installation sikrer besparelser og komfort

Grundet skærpede lovkrav til energiforbrug, samt kraftigt stigende energipriser er efterspørgslen på IBI intelligent bygnings-installation øget betragteligt i såvel private boliger som erhvervsbygninger.

Kontakt Fubutec ApS i Dyssegård – 📞81 71 76 00 og mail@fubutec.dk – vi hjælper dig med at installere intelligent bygningsinstallation og på længere sigt spare penge på drift.

Via styring af og kommunikation imellem en bygnings belysningsanlæg, varme, ventilation, køl og sikringsanlæg er det muligt både at øge komforten for bygningens brugere og samtidig skabe væsentlige driftsbesparelser.

 

elektriker måling Dyssegård

IBI intelligent bygningsinstallation styrer selv

Intelligent bygnings-installation (IBI) er et begreb, som dækker over denne styring af en række installationer. Fubutec ApS tilbyder løsninger med flere forskellige typer styringer bl.a. KNX, IHC, LON, Dali eller andre mindre stand alone-anlæg.

Ved integration af de forskellige IBI intelligente bygnings.installationer er der ikke kun mulighed for styring fra en central enhed.

Det er også muligt at få systemerne til at tale sammen, således at eksempelvis en bevægelsesdetektor eller sensor, hvis formål er at aktivere og deaktivere lyset, ligeledes kan give besked til alarmsystemet, hvis der er bevægelse i et lokale på et tidspunkt, hvor bygningen bør være tom.

IBI intelligent bygnings-installation giver i sig selv uanede muligheder for komfort, drifts- og energioptimeringer.

 
Blandt vores kompetencer indenfor levering og installering IBI kan blandt andet nævnes:
  • Lysstyring
  • Dagslys-regulering
  • Tilstedeværelse-registrering
  • Varmestyring
  • Ventilationstyring
  • Aircondition
  • Visuelle brugerflader
  • IP fjernbetjening
  • Integration mellem øvrige tekniske anlæg

Er De i tvivl, om intelligent bygnings-installation kan være det rigtige for Deres virksomhed, så kontakt os – vi er altid klar med rådgivning.

Kontakt Fubutec ApS 📞81 71 76 00 og mail@fubutec.dk – sammen med vores kunder skaber Fubutec ApS derfor den optimale IT- og netværksløsning til netop Deres virksomhed.

intelligent bygningsinstallation Dyssegård

Kontakt os

Find os

Søborg Hovedgade 21 B
2870 Dyssegård

Kontakt os

📞 81 71 76 00
📧 mail@fubutec.dk