ABA-anlæg – Brandalarm

Brandalarm – ABA-anlæg er et automatisk alarmerings-anlæg, som passer på ejendom og værdier

Fubutec ApS er DBI-godkendt til at installere og servicere flere forskellige typer godkendte brandalarmer og ABA-anlæg. Vores erfarne specialister yder rådgivning og projekterer en brandalarm og et ABA-anlæg præcist tilpasset den enkelte opgaves særlige vilkår og krav.

Kontakt Fubutec ApS i Dyssegård for et tilbud på brandalarm ABA-anlæg på 📞81 71 76 00 og mail@fubutec.dk – vi er eksperter i at levere brandalarmer i høj kvalitet.

 

Billigere forsikring med brandalarm og ABA-anlæg

Grundene til at få installeret en godkendt brandalarm og ABA-anlæg med direkte alarmering til brandvæsenet er mange. De hyppigste årsager er følgende:

  • Det kan være et krav fra myndighederne for at få en brugstilladelse til bygningen.
  • Det kan være et krav fra forsikringsselskabet for at kunne blive forsikret.
  • Brandalarm og ABA-anlæg udløser typisk en rabat på forsikringen af bygningen.
  • Et ønske om at sikre personer og bygninger bedst muligt.

 

brandalarmer Dyssegård

Kontakt Fubutec ApS for mere information om brandalarm og ABA-anlæg og få den bedste løsning. Vi installerer kun de nyeste og mest teknisk avancerede detektorer, som flytter grænsen mellem effektiv detektering og risikoen for blinde alarmer.

 

Slut med blinde alarmer

Røgdetektorer med dobbelt optisk sensor og intelligent software er i stand til at skelne mellem forskellige typer røg og dermed afgøre, hvornår der er tale om f.eks. os fra madlavning eller en begyndende brand i en affaldsbøtte. En teknisk avanceret optisk røgdetektor i et ABA-anlæg er også i stand til løbende at tilpasse sig den tilsmudsning af sensoren, der uundgåeligt sker over tid. Resultatet er ingen blinde alarmer og en hurtigere og mere effektiv detektering af en begyndende brand.

Det er også en mulighed at integrere akustisk varsling i alle vores ABA-anlæg. Derved opnås en betydelig besparelse i forhold til etablering af et separat varslingsanlæg.

Fubutec ApS opererer kun med de såkaldte åbne ABA-anlæg, som giver stor frihed for kunden til at vælge serviceleverandør og næsten ubegrænsede muligheder for at integrere ABA-anlæg og brandalarmering med andre tekniske anlæg.

Kontakt os

Find os

Søborg Hovedgade 21 B
2870 Dyssegård

Kontakt os

📞 81 71 76 00
📧 mail@fubutec.dk