Om Fubutec ApS

Fubutec ApS er grundlagt af Lennart Fahlgren og Jakob Rønhoff Hyllegaard i år 2011. Det er Fubutecs vision at være et førende brand indenfor sikrings- og el-installationsbranchen.

Vi beskæftiger på nuværende tidspunkt 9 medarbejdere. Vores medarbejdere har været tilknyttet virksomheden i længere tid – hvilket sikrer indgående kendskab til installationerne hos vore kunder.

Vi uddanner os løbende for at sikre, at relevant ny teknologi og lovgivning er en væsentlig del af firmaets vidensfundament.

Vi har døgnservice, hvilket sikrer mulighed for akut afhjælpning i døgnets 24 timer. Kontakt Fubutec via døgnvagten på 📞 81 71 76 00.

Vær opmærksom på at, ved udkald udenfor vores normale arbejdstid gælder særlige vilkår.

 

 

Fubutec bil

Fubutec ApS benytter sig af et effektivt SKS- system

Systemet betyder for Dem som kunde, at vores arbejde bliver efterprøvet og dokumenteret i henhold til de beskrivelser samt love, der gælder for arbejdet. Dermed får De altid den ønskede høje kvalitet.

Vi tilbyder vores ydelser til private, til erhverv og til offentlige institutioner, hvor vi udfører alle former for sikrings- og el-arbejde inden for nybyg, renovering samt servicering.

Vi tilbyder design, projektering og udførsel af Deres installationer.

Dokumentering af arbejdet er en selvfølge, når De anvender Fubutec ApS som samarbejdspartner.

Om Fubutec ApS

Vi er medlem af Tekniq

Vidste du, at hvis du bruger en el-installatør der er medlem af TEKNIQ, så er du dækket ind af en garantiordning. Garantiordningen dækker omkostninger ind til og med kr. 150.000 inkl. moms.

Læs om Tekniqs garantiordning

TEKNIQ garanti logo

Kontakt os

Find os

Søborg Hovedgade 21 B
2870 Dyssegård

Kontakt os

📞 81 71 76 00
📧 mail@fubutec.dk